30% - KODE

UrbergDeluxe Airmat

Mer info

Mer om Deluxe Airmat fra Urberg

Deluxe Airmat er Urbergs mest komfortable liggeunderlag og er perfekt for dem som prioriterer svært høy komfort fremfor lav vekt og pakkevolum. Delux Airmat er 7,5 cm tykk og 66 cm bred for å gi deg en god natts søvn ute i villmarken.
•Blåses opp for hånd, gjerne med Urberg Drybag Pump, som forhindrer at fukt fra utåndet luft kommer inn i liggeunderlaget og danner mugg der
•Materiale: 190T polyester / 30D stretch polyester

Egenskaper for Deluxe Airmat:
Isolasjonsmateriale: Luft/Skum
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Passer for: Vår/Sommer (over 0ºC)
Dimensjon utvendig LxB: 195x66 cm
Pakkmål ca: 30x14 cm
Vekt: 1194 g
R-verdi: 1,9
Tykkelse: 7,5 cm
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Oppblåsbare liggeunderlag

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!