Dronningruta Fixed Length Pant Men's - ID: A032200

UrbergDronningruta Fixed Length Pant Men's

Størrelseguide Mer info

Mer om Dronningruta Fixed Length Pant Men's fra Urberg

Dronningruta Fixed Length Pant Men's fra Urberg er vevde friluftsbukser i 2-veisstretch for menn. Buksene har vanntette forsterkninger over rumpe og knær som er de mest utsatte områdene, resten er behandlet med en vannavvisende impregnering helt fri fra fluorkarboner. Ventilasjonsglidelåser på sidene med mesh på innsiden som gir god ventilasjon. To håndlommer og to benlommer med glidelås, der du kan ha alle småsaker som er bra å ha. Dronningruta Fixed Length Pant Men's har justerbar midje med borrelås, beltehemper, trykknapper og buksesmekk. Glidelås ved anklene.

Materiale: 96% nylon, 4% elastane

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG®  tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Dronningruta Fixed Length Pant Men's:
Rålengde: Nei
Støvelkroker: Nei
Hovedmateriale: Nylon
Justering nederst på beinet: Ja
Passer for: Vår/Sommer/Høst (5 til -10ºC)
Zip-off: Nei
Ventilasjon: Ja
Vindtett: Nei
Fôr: Ufôrede
Antall lommer: 4 stk
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Ja
Antall baklommer: 0 stk
Antall benlommer: 2 stk
Antall framlommer: 2 stk
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Turbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!