UrbergDronningruta Fixed Length Pant Men's

  Dronningruta Fixed Length Pant Men's - ID: A032200

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Dronningruta Fixed Length Pant Men's fra Urberg

  Dronningruta Fixed Length Pant Men's fra Urberg er vevde friluftsbukser i 2-veisstretch for menn. Buksene har vanntette forsterkninger over rumpe og knær som er de mest utsatte områdene, resten er behandlet med en vannavvisende impregnering helt fri fra fluorkarboner. Ventilasjonsglidelåser på sidene med mesh på innsiden som gir god ventilasjon. To håndlommer og to benlommer med glidelås, der du kan ha alle småsaker som er bra å ha. Dronningruta Fixed Length Pant Men's har justerbar midje med borrelås, beltehemper, trykknapper og buksesmekk. Glidelås ved anklene.

  Materiale: 96% nylon, 4% elastane

  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG®  tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
  Egenskaper for Dronningruta Fixed Length Pant Men's:
  Hovedmateriale: Syntetisk
  Glidelås nederst på beinet: Ja
  Zip-off: Nei
  Vindtett: Nei
  Fôr: Ufôrede
  Antall lommer: 4 stk
  Stretch: Ja
  Forsterkte partier: Ja
  Antall baklommer: 0 stk
  Antall benlommer: 2 stk
  Antall framlommer: 2 stk
  Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer rimelige, slitesterke og jordnære produkter av god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet og selges kun hos Outnorth.

  Mer fra Urberg

  Vis alle Turbukser

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!