Dronningruta Fixed Length Pant Women's - ID: A032201

UrbergDronningruta Fixed Length Pant Women's

Størrelseguide Mer info

Mer om Dronningruta Fixed Length Pant Women's fra Urberg

Dronningruta Fixed Length Pant Women's fra Urberg er vevde friluftsbukser med 2-veisstretch for damer. Buksene har vanntette forsterkninger over stuss og knær som er de mest utsatte områdene, resten av buksen er behandlet med en vannavvisende impregnering som er helt fri fra fluorokarboner. Ventilasjonsglidelåser på sidene med elastisk mesh på innsiden gir god ventilasjon. Med to håndlommer og to lommer med glidelås får du plass til alle småsaker som er praktisk å ha med. Dronningruta Fixed Length Pant Women's har justerbar midje med borrelås, beltehemper og trykknapper og glidelås. Glidelås ved anklene.

Vannsøyleforsterkninger: 7000 mm
Materiale: 96% nylon, 4% elastan

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG®  tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Dronningruta Fixed Length Pant Women's:
Rålengde: Nei
Støvelkroker: Nei
Hovedmateriale: Nylon
Justering nederst på beinet: Ja
Passer for: Vår/Sommer/Høst (5 til -10ºC)
Zip-off: Nei
Ventilasjon: Ja
Vindtett: Nei
Fôr: Ufôrede
Antall lommer: 4 stk
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Ja
Antall baklommer: 0 stk
Antall benlommer: 2 stk
Antall framlommer: 2 stk
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Turbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!