Drybag Set - ID: PL10047

UrbergDrybag Set

Mer info

Mer om Drybag Set fra Urberg

Drybag Set er en 6-pakning rimelige pakkeposer fra Urberg som er lette og vanntette. Posene er laget av slitesterkt 20D Ripstop nylon med rullestenging for å sikre vanntettheten. Ta dem med på fotturen, padleturen eller reisen for å holde orden på klærne og tingene dine i bagasjen. Materiale: 380T 20D Ripstop nylon

Drybag Set inneholder pakkeposer i 3 ulike størrelser:

3 x 1,5 L
2 x 7 L
1 x 20 L
Egenskaper for Drybag Set:
Vanntett: Ja
Kompresjon: Nei
Rulleåpning: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Pakkeposer

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!