Julefest
20% - KODE

UrbergDrybag Set

Mer info

Mer om Drybag Set fra Urberg

Drybag Set er en 6-pakning rimelige pakkeposer fra Urberg som er lette og vanntette. Posene er laget av slitesterkt 20D Ripstop nylon med rullestenging for å sikre vanntettheten. Ta dem med på fotturen, padleturen eller reisen for å holde orden på klærne og tingene dine i bagasjen.
Materiale: 380T 20D Ripstop nylon

Drybag Set inneholder pakkeposer i 3 ulike størrelser:

3 x 1,5 L
2 x 7 L
1 x 20 L
Egenskaper for Drybag Set:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Vanntett: Ja
Kompresjon: Nei
Rulleåpning: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Pakkeposer & Pakke Kuber

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!