Julefest
20% - KODE

UrbergDrybag Set

Mer info

Mer om Drybag Set fra Urberg

Drybag Set er en 6-pakning rimelige pakkeposer fra Urberg som er lette og vanntette. Posene er laget av slitesterkt 20D Ripstop nylon med rullestenging for å sikre vanntettheten. Ta dem med på fotturen, padleturen eller reisen for å holde orden på klærne og tingene dine i bagasjen.
Materiale: 380T 20D Ripstop nylon

Drybag Set inneholder pakkeposer i 3 ulike størrelser:

3 x 1,5 L
2 x 7 L
1 x 20 L
Egenskaper for Drybag Set:
Vanntett: Ja
Kompresjon: Nei
Rulleåpning: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Pakkeposer & Pakke Kuber

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!