Emaljmugg 340 ml - ID: PL11372

UrbergEmaljmugg 340 ml

Mer info

Mer om Emaljmugg 340 ml fra Urberg

Emaljmugg 340 ml er et klassisk emaljekrus fra Urberg. Emalje motstår smuss og flekker og er et sikkert materiale for både mat og drikke.
Vi anbefaler at du vasker emaljekruset for hånd for å øke koppens levetid slik at du kan nyte drikken din i mange år fremover.
Egenskaper for Emaljmugg 340 ml:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Materiale: Emalje/metall
Vekt: 105 g
Volum: 340 ml
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!