Ervik Merino Boxer Women (Spring 2022) - ID: PL11168-C01

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

UrbergErvik Merino Boxer Women (Spring 2022)

Størrelseguide Mer info

Mer om Ervik Merino Boxer Women (Spring 2022) fra Urberg

Ervik Merino Boxer Women fra Urberg er truse i en boksermodell for damer, laget i en myk og behagelig blanding av mulesingfri merinoull og Tencel. Trusen har strikk i livet med Urberg-logoen.
Materiale: 60% ull, 40% lyocell.

OBS! Vi anbefaler at du går opp en størrelse i denne modellen.

Egenskaper for Ervik Merino Boxer Women (Spring 2022):
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Undertøy

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!