Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Extra Wide Sleeping Bag - ID: PL10225

Julefest
20% - KODE

UrbergExtra Wide Sleeping Bag

Mer info

Mer om Extra Wide Sleeping Bag fra Urberg

Extra Wide Sleeping Bag fra Urberg er en ekstra bred sovepose for deg som liker god plass! Her har du en omkrets rundt skuldrene på hele 208 cm, noe som garanterer at du ikke får det trangt i soveposen. Men til tross for økt bredde veier Extra Wide Sleeping Bag overraskende lite takket være det syntetiske fyllet kalt Sorona Common, som har en svært god isolasjonsevne. En fôret kanal langs glidelåsen reduserer varmetapet, og den ergonomisk formede hetten kan justeres etter eget ønske og smak. En oppbevaringslomme inni soveposen gjør at du kan ha de viktigste tingene dine for hånden.
•Omkrets skuldre: 208 cm
•Kompresjonspose er inkludert
•Mumieformet
•Ergonomisk formet hette som er justerbar
•Oppbevaringslomme inni
•Løkker i fotenden gjør det lettere å henge den opp
•YKK toveis glidelås
•Materiale: 210T polyester ripstop
•Fyll: 7-hulls hulfiber med godt tak, 2 x 165 g/m²
•Pakkestørrelse: 47x25Tips! For å bevare varmen om natten er det viktig å investere i et godt og isolerende liggeunderlag, siden det vanligvis er bakkekulden som får deg til å fryse i soveposen.

Tips 2! For å ta vare på soveposens overflatelag og isolasjonsevne er det fint å vaske den en gang iblant. Vask soveposen på 30 ºC med et mildt vaskemiddel i et vaskeprogram for syntetiske materialer. Tørk deretter i trommel på lav varme med tennisballer, og ta gjerne ut soveposen et par ganger og rist den for å fordele fyllet jevnt. Forsikre deg om at den er helt tørr før du legger den bort til oppbevaring.
Egenskaper for Extra Wide Sleeping Bag:
Kjønn: Unisex
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Maks kroppslengde: 190 cm
Passer for: Vår/Sommer/Høst (5 til -10ºC)
Vekt: 2180 g
Fyll: Syntetisk
Varmekrage: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!