Fiberglass Pole G1 - ID: A027501

UrbergFiberglass Pole G1

Mer info

Mer om Fiberglass Pole G1 fra Urberg

Fiberglass Pole G1 fra Urberg er en utrolig lett kajakkåre av glassfiber. Åren kan deles. Still inn rett lengde og vinkel, så er du klar for en dag på vannet. Fiberglass Pole G1 har en praktisk knepplås for å låse åren i riktig høyde og vinkel.

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Fiberglass Pole G1:
Delbare: Ja
Bruksområde: Kajakk
Materiale: Glassfiber
Lengde: 212-224 cm
Vekt: 0,9 kg
Justerbar lengde: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Årer

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!