Flashlight Pocket - ID: PL10853

UrbergFlashlight Pocket

Mer info

Mer om Flashlight Pocket fra Urberg

Flashlight Pocket er en liten og hendig lommelykt fra Urberg der hodet kan løftes opp og trykkes ned for å zoome inn og ut. I tillegg til den smarte zoomfunksjonen har lommelykten også to forskjellige lysinnstillinger – sterkt og svakt. Den lette vekten og den kompakte designen gjør at den enkelt får plass i lommen når du er på tur. Og med den integrerte metallklemmen kan du velge å bruke den i beltet eller kile den fast på sekken.
•CREE XT-E
•Av/På knapp
•2 forskjellige lysinnstillinger – sterkt og svakt
•Drives av 2 AAA-batterier (inkludert)
•Løft/trykk ned hodet for å zoome inn og ut
•Linse i plast
•Metallklemme

Egenskaper for Flashlight Pocket:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Vann beskyttelse: IPX4
Oppladbare batterier: Nei
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 149x15 mm
Vekt: 30,6 g
Antall batterier: 2 stk
Batterier inkludert: Ja
Lysstyrke: 114 Lm
Maks rekkevidde: 23 m
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Lommelykter

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!