Folding Knife - ID: PL10469

UrbergFolding Knife

Mer info

Mer om Folding Knife fra Urberg

Folding Knife er en allsidig kniv fra Urberg med delvis sagtannet blad, glassknuser og belteskjærer. Kniven har et gripevennlig G10-håndtak og er perfekt for campingplassen, fotturen eller utflukten.
Størrelse: 112x43x20 mm
Egenskaper for Folding Knife:
Stålkvalitet: 420 stainless steel
Knivtype: Friluftskniv
Lengde blad: 85 mm
Parerstang: Nei
Totallengde: 112 mm
Vekt: 130 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Kniver

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!