Footprint 2-Person Dome Tent G3 - ID: PL11000

UrbergFootprint 2-Person Dome Tent G3

Mer info

Mer om Footprint 2-Person Dome Tent G3 fra Urberg

Footprint 2-Person Dome Tent G3 er et teltgulv som passer til 2-Person Dome Tent G3-teltet fra Urberg og dekker både overflaten under innerteltet og apsis. Fordelen med et fotavtrykk er at du beskytter gulvet i innerteltet mot slitasje, øker teltets levetid og reduserer kondens i teltet fordi jordfuktigheten ikke kan fordampe like lett med et ekstra gulv. Du får også fordelen av å ha en tørr og fin apsis. Footprint 2-Person Dome Tent G3 er enkel å installere da den bruker de samme bakkepinnene som teltet.
 • Kompatibel med 2-Person Dome Tent G3-teltet fra Urberg
 • Beskytter gulvet i teltet
 • Øker teltets levetid
 • Reduserer kondens i teltet
 • Enkel å montere
 • Materiale: 68D 210T PU
 • Vannsøyle: 3000 mm WR C0
Egenskaper for Footprint 2-Person Dome Tent G3:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Totalvekt: 410 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Telttilbehør

 • Miljø og etikk

  Blank
  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!