Footprint 3-Person Tunnelt Tent G5 - ID: PL10233

UrbergFootprint 3-Person Tunnelt Tent G5

Mer info

Mer om Footprint 3-Person Tunnelt Tent G5 fra Urberg

Footprint 3-Person Tunnel Tent er et slitesterkt og vannavstøtende gulv som passer i Urberg 3-Person Tunnel Tent G3, G4 og G5 telt. Gulvet dekker hele overflaten under teltet og beskytter eksisterende gulv mot slitasje.
  • Materiale: 210T polyester med PU-belegg
  • 10.000 mm vannkolonner
  • Pakkestørrelse: 38x18 cm
Egenskaper for Footprint 3-Person Tunnelt Tent G5:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Totalvekt: 604 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Telttilbehør

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!