Gas Burner - ID: A027970

UrbergGas Burner

Mer info

Mer om Gas Burner fra Urberg

Gassbrenner fra Urberg er en gassbrenner for griller. Det er to gass-sløyfer som reguleres individuelt. For tilkobling til gassflasken kreves et regulatorsett (ikke inkludert). Gas Burner er laget av stål og er 40 cm i diameter og 76,5 cm høy.

Gassforbruk indre ring: 365 g/time med maksimal effekt på 5 kW
Gassforbruk ytre ring: 510 g/time med maksimal effekt på 7 kW
Gasstrykk: 30 mbar
Vekt: 6 kg
Egenskaper for Gas Burner:
Maks effekt: 7000 W
Vindskjerm: Ja
Materiale: Stål
Brenseltype: Gass
Piezo Ignitor: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Campingkjøkken

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!