Gauset 2L Rain Pants Unisex - ID: PL11385

UrbergGauset 2L Rain Pants Unisex

Størrelseguide Mer info

Mer om Gauset 2L Rain Pants Unisex fra Urberg

Gauset 2L Rain Pants Unisex fra Urberg er et par regnbukser for alle .
Material: 100% polyester
Fôr: 100% polyester
Egenskaper for Gauset 2L Rain Pants Unisex:
Justering nederst på beinet: Ja
Hovedmateriale: Polyester
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Sveisede sømmer: Nei
Fôr: Polyester
Membran: Annen
Polstring: Upolstret
Membranteknikk: 2-lags
Antall lommer: 1 stk
Vannsøyle: 10000 mm
Pusteevne: 10000 gram/m2/24h
Stretch: Nei
Forsterkte partier: Nei
Reflekser: Nei
Bib: Nei
Bukseseler: Nei
Tapede sømmer: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Regnbukser

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!