Geiranger PU Parkas Unisex (Spring 2022) - ID: PL11131-C01

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

UrbergGeiranger PU Parkas Unisex (Spring 2022)

Størrelseguide Mer info

Mer om Geiranger PU Parkas Unisex (Spring 2022) fra Urberg

Geiranger PU Jacket Unisex fra Urberg er en regnfrakk i en litt lengre modell for både damer og menn. Jakken er laget av slitesterk polyester med resirkulert PU-belegg og sveisede sømmer for en vanntett konstruksjon. Innvendig er det et tynt trikotfôr for komfort. Jakken lukkes med trykknapper og har to frontlommer dekket med vindslag for å tåle fukting. Den faste hetten kan justeres med snøring, og Urberg-logoen er tilgjengelig på både brystet og hetten som refleks.
 • Materiale: polyester med resirkulert PU-belegg 195 g/m²
 • Tynt fôr i trikot
 • Lukkes med trykknapper
 • To vanntette lommer
 • Reflektorer
 • Lengde midt bak i størrelse M: 85 cm

Materiale: 100 % polyester
Egenskaper for Geiranger PU Parkas Unisex (Spring 2022) :
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Sveisede sømmer: Ja
Fôr: Polyester
Membran: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Upolstret
Hette: Fast
Antall lommer: 2 stk
Vannsøyle: 5000 mm
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Regnjakker

 • Miljø og etikk

  Blank
  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!