Gjemnes PU Pile Coat Wmn - ID: PL11134

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

UrbergGjemnes PU Pile Coat Wmn

Størrelseguide Mer info

Mer om Gjemnes PU Pile Coat Wmn fra Urberg

Gjemnes PU Pile Coat Women fra Urberg er en lett polstret regnfrakk for damer som varmes komfortabelt i høsttrost og i milde vinterdager. Regnjakken er laget av slitesterk polyester med resirkulert PU-belegg og sveisede sømmer for en helt vanntett konstruksjon. Foran er det en toveis glidelås i full lengde, to skrå lommer i sidene og en indre glidelåslomme. Den faste hetten kan justeres med snøring og er foret med koselig pilefleece. Toppen av jakken har også en pilefleece-fôr, mens ermene og bunnen har en litt polstret quilting. På brystet sitter en reflekterende Urberg-logg og bunnkanten kan justeres etter behov.
 • 100 % vind og vanntett
 • Ytterstoff: polyester med resirkulert PU-belegg 195 g/m²
 • Fleecefôr: pilefleece 200 g/m²
 • Fôr: taft 210T
 • Polstring 60 g/m²
 • YKK toveis glidelås
 • Lengde midt bak størrelse M: 100 cm

Hoved materiale: 100 % polyester
Fôr: 100 % polyester
Polstring: 100 % polyester
Egenskaper for Gjemnes PU Pile Coat Wmn:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Toveis glidelås: Ja
Justerbar fald: Ja
Materialvekt: 195 g/m2
Passform: Normal
Sveisede sømmer: Ja
Fôr: Polyester
Membran: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Lett polstret
Hette: Fast
Antall lommer: 3 stk
Vannsøyle: 5000 mm
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Reflekser: Ja
Tapede sømmer: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Regnjakker

 • Miljø og etikk

  Blank
  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!