Glacier 55 - ID: PL10089

UrbergGlacier 55

Mer info

Mer om Glacier 55 fra Urberg

Glacier 55 fra Urberg er en lett turryggsekk med X-3-ryggsystem som gir utmerket ventilasjon og holder ryggen kjølig og tørr. Justerbare skulderstropper, hoftebelte og brystbelte for presis passform. Stor U-formet åpning for hovedrommet og flere lommer for alle de mindre eiendelene dine, vannflasken, soveposen, proteinbars, stavene og alt du trenger på turen.
•Frontlomme og lomme i lokket for småtingene dine
•To elastiske sidelommer
•Små lommer på hoftebeltet
•Kompresjonsstropper i sidene
•Fester for gåstaver
•Klargjort for væskeblære (ikke inkludert)
•Regntrekk i bunnrommet
•200D nylon Double Ripstop-stoff

Egenskaper for Glacier 55:
Kjønn: Unisex
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Pakkevolum: 55 L
Vekt: 1400 g
Yttermål cirka (b x d x h): 36x26x71 cm
Hoftebelte: Ja
Avtakbart hoftebelte: Nei
Brystrem: Ja
Justerbar rygglengde: Nei
Tilrettelagt for væskesystem: Ja
Væskesystem inkludert: Nei
Toppåpning: Fast topplokk
Frontåpning: Ja
Bunnåpning: Nei
Organizer: Nei
Integrert regntrekk: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Tursekker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!