Hamar Shirt - ID: A031954

UrbergHamar Shirt

Størrelseguide Mer info

Mer om Hamar Shirt fra Urberg

Hamar Shirt fra Urberg er en herlig herreskjorte laget av en myk bomullsblanding med innslag av Coolmax. Dette gjør t-skjorten behagelig å bære med en deilig følelse mot huden, samtidig som den tørker raskt og effektivt transporterer fuktighet bort fra kroppen. Perfekt for både reiser og hverdagsliv! Hamar Shirt har to brystlommer og ermer som kan rulles opp og festes med knapp. To ekstra knapper medfølger. Vid passform.

Materiale: 52% bomull, 30% Coolmax (polyester), 15% polyester, 3% elastan

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Hamar Shirt:
Knepping: Lang knepping
Materiale: Bomull/Polyester
Ventilasjon: Nei
Antall lommer: 2 stk
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Skjorter

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!