Harra Backpack 25 L - ID: PL10392

UrbergHarra Backpack 25 L

Mer info

Mer om Harra Backpack 25 L fra Urberg

Harra Backpack 25 L fra Urberg er en ryggsekk for hverdagseventyr. Sekken har et stort hovedrom med glidelås, to åpne sidelommer og en mindre glidelåslomme foran med en innvendig nøkkelholder og organisering av småting. I hovedrommet kan du oppbevare en væskeblære (blære er ikke inkludert), og på utsiden finnes det flere fester for reflekser, sykkellåser eller annet utstyr.
Materiale: 150D ripstop-polyester
Egenskaper for Harra Backpack 25 L:
Kjønn: Unisex
Pakkevolum: 25 L
Vekt: 400 g
Avtakbart hoftebelte: Nei
Justerbar rygglengde: Nei
Toppåpning: Glidelås
Laptoplomme: Nei
Organizer: Ja
Integrert regntrekk: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Hverdagsryggsekker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!