Headlamp COB 320 - ID: PL10856

UrbergHeadlamp COB 320

Mer info

Mer om Headlamp COB 320 fra Urberg

Headlamp COB 320 er en hodelykt fra Urberg som lyser opp omgivelsene dine med en lysstyrke på 320 lumen. Hodelykten passer godt under fotturen eller gårdsarbeidet når det begynner å bli mørkt.
•Mål: 63x35x45 mm
•Drives av 3 AAA-batterier (ikke inkludert)
•Lysmodus hvitt lys: Høy, Middels, Lav, Blinkende
•Lysmodus rødt lys: Høy, Blinkende
•LED COB rød/hvit

Egenskaper for Headlamp COB 320:
Vann beskyttelse: IPX6
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Batterimodell: AAA
Batteritid: 97 h
Oppladbare batterier: Nei
Vekt: 59 g
Antall batterier: 3 stk
Batterier inkludert: Nei
Dimmefunksjon: Nei
Justerbar fokus: Nei
Lysstyrke: 320 Lm
Maks rekkevidde: 22 m
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Hodelykter

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!