Headlamp COB 320 - ID: PL10856

UrbergHeadlamp COB 320

Mer info

Mer om Headlamp COB 320 fra Urberg

Headlamp COB 320 er en hodelykt fra Urberg som lyser opp omgivelsene dine med en lysstyrke på 320 lumen. Hodelykten passer godt under fotturen eller gårdsarbeidet når det begynner å bli mørkt.
•Mål: 63x35x45 mm
•Drives av 3 AAA-batterier (ikke inkludert)
•Lysmodus hvitt lys: Høy, Middels, Lav, Blinkende
•Lysmodus rødt lys: Høy, Blinkende
•LED COB rød/hvit

Egenskaper for Headlamp COB 320:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Batterimodell: AAA
Vann beskyttelse: IPX6
Batteritid: 97 h
Oppladbare batterier: Nei
Vekt: 59 g
Antall batterier: 3 stk
Batterier inkludert: Nei
Dimmefunksjon: Nei
Justerbar fokus: Nei
Lysstyrke: 320 Lm
Maks rekkevidde: 22 m
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Hodelykter

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!