UrbergHiking Compression Socks 2-pack

  Hiking Compression Socks 2-pack - ID: hiking_comp_sock_2

  Mer info

  Mer om Hiking Compression Socks 2-pack fra Urberg

  Hiking Compression Socks 2-pack er et rimelig pakkepris på to par Hiking Compression Socks fra Urberg. Dette er høye vandringsstrømper med gradert kompresjon som gir god støtte for legger under lange turer over fjell og dal. Passer like godt for både menn og kvinner. Unisex. Komfortabel mansjett holder Hiking Compression Socks sikkert på plass rett under kneet. Instep Protector redusere friksjon på oversiden av foten og gjør strømpen mer behagelig. Spesialved tekstur og tykkere materiale på tær, vrist og hæl gir støtdempning. Gradert kompresjon og ventilasjon øker ytelsen og gir enestående komfort. Tight passform rundt ankelen og leggen. Hiking Compression Socks øker blodsirkulasjonen, forkorter tiden som musklene trenger for å komme seg etter trening og gir behagelig støtte for lange turer.
  Kompresjon: 20-30 mmHg
  Designet i Sverige.

  Materialer: 45% Merino ull, 30% nylon, 25% lycra

  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
  Egenskaper for Hiking Compression Socks 2-pack:
  Skafthøyde: High cm
  Funksjonspaneler: Ja
  Merket med venstre/høyre: Ja
  Materiale: Ull/Syntet
  Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer rimelige, slitesterke og jordnære produkter av god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet og selges kun hos Outnorth.

  Mer fra Urberg

  Vis alle Tursokker

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!