Hiking Wool Sock - ID: PL10283

UrbergHiking Wool Sock

Mer info

Mer om Hiking Wool Sock fra Urberg

Hiking Wool Sock er tursokker fra Urberg, strikket i en myk og slitesterk blanding av ull og polyamid. Ullen regulerer seg naturlig etter kroppstemperaturen for å alltid gi et behagelig klima i skoene. Ullen holder også vond lukt i skaftet, og føttene føles friske hele dagen. Materiale: 60 % ull, 35 % polyamid, 5 % elastan
Egenskaper for Hiking Wool Sock:
Skafthøyde: Mid cm
Funksjonspaneler: Nei
Merket med venstre/høyre: Ja
Materiale: Ull/Syntet
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Tursokker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!