Hiking Wool Sock - ID: PL10283

UrbergHiking Wool Sock

Mer info

Mer om Hiking Wool Sock fra Urberg

Hiking Wool Sock er tursokker fra Urberg, strikket i en myk og slitesterk blanding av ull og polyamid. Ullen regulerer seg naturlig etter kroppstemperaturen for å alltid gi et behagelig klima i skoene. Ullen holder også vond lukt i skaftet, og føttene føles friske hele dagen.
Materiale: 60 % ull, 35 % polyamid, 5 % elastan
Egenskaper for Hiking Wool Sock:
Skafthøyde: Høy
Merket med venstre/høyre: Ja
Materiale: Ull/Syntetisk
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Tursokker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!