Hiking Wool Sock G2 2 pair - ID: Hiking_Wool_Sock_G2_2-pack

UrbergHiking Wool Sock G2 2 pair

Mer info

Mer om Hiking Wool Sock G2 2 pair fra Urberg

Hiking Wool Sock G2 2 pair fra Urberg er tynne tursokker i en myk og behagelig merinoullblanding som holder føttene tørre gjennom lange dager. Tådelen og sålen er forsterket med en tykkere strikking for bedre slitestyrke, mens hullfoten har en elastisk støtte for å holde sokkene sikkert på plass. Kan vaskes i en vaskemaskin i 30 ºC og forblir så myk og behagelig vask etter vask.
  • Mulesingfri merinoull
  • Forsterket tå og såle
  • Støtte i hullfot
  • Kan vaskes i 30 ºC

Materiale: 76 % ull, 22 % polyamid, 2 % elastan
Egenskaper for Hiking Wool Sock G2 2 pair:
Skafthøyde: Medium
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Merket med venstre/høyre: Nei
Materiale: Merinoull/Syntetisk
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Tursokker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!