Hollingen Stretch Shorts Women's - ID: PL11041

Billigkroken

UrbergHollingen Stretch Shorts Women's

Størrelseguide Mer info

Mer om Hollingen Stretch Shorts Women's fra Urberg

Hollingen Stretch Shorts Women's fra Urberg er lette kvinners utendørs shorts laget av elastisk materiale for god bevegelsesfrihet. Overflaten behandles med vannavvisende impregnering som er fri for fluorkarboner. Sømmen i grenen er både fremover for å forhindre sprekking og forsterket for å motstå slitasje. I midjen er det elastiske og beltehemper for en perfekt passform.
 • Lett strekkmateriale med god bevegelsesfrihet
 • PFAS-fri overflateimpregnering
 • Elastisk midje midt bak for best komfort
 • Forsterket skrittsøm
 • Forover grensøm for å forhindre agner
 • Beltehemper
Materiale: 88 % polyester, 12 % elastan
Egenskaper for Hollingen Stretch Shorts Women's:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Beinlengde: Kort
Hovedmateriale: Polyester
Vindtett: Nei
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

 • Miljø og etikk

  Blank
  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!