Hunting Knife - ID: A023795

UrbergHunting Knife

Mer info

Mer om Hunting Knife fra Urberg

Hunting Knife er en god jaktkniv i rustfritt stål. Hunting Knife har en komfortabelt riflet håndtak med fingerstopp for ekstra sikkerhet og godt grep. Med tenner og boksåpner på baksiden. Det medfølger plastslire med beltehempe.
Egenskaper for Hunting Knife:
Lengde blad: 115 mm
Tykkelse blad: 2.5 mm
Enhåndsåpning: Nei
Parerstang: Nei
Totallengde: 230 mm
Vekt: 116 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Kniver

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!