Julefest
20% - KODE

UrbergInsulated Airmat

Mer info

Mer om Insulated Airmat fra Urberg

Insulated Airmat er en ny generasjon av oppblåsbare liggeunderlag fra Urberg. De sveisede luftkanalene og det slitesterke 70 D ripstop-nylonstoffet gir lav vekt og høy komfort. Insulated Airmat er isolert med syntetisk fiber for å holde kulden unna og gi deg en bedre nattesøvn. Liggeunderlaget blåses opp manuelt via en stor ventil ved fotenden, men det kan også blåses opp med Urberg Drybag Pump (selges separat), som forhindrer at fukt fra utåndingsluften vokser inne i liggeunderlaget og dermed gir det lengre levetid.
Diameter ventil: ca. 19 mm
Leveres med pakkepose
Egenskaper for Insulated Airmat:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Passer for: Vår/Sommer/Høst (5 til -10ºC)
Dimensjon utvendig LxB: 185 x 50 cm
Isolasjonsmateriale: Luft/Syntetisk
Lengde: 185 cm
Skulderbredde: 50 cm
Pakkmål ca: 30 x 11 cm
Vekt: 535 g
R-verdi: 3.9
Tykkelse: 6 cm
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Oppblåsbare liggeunderlag

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!