Insulated Airmat Vertical Channels - ID: PL11019

Julefest
20% - KODE

UrbergInsulated Airmat Vertical Channels

Mer info

Mer om Insulated Airmat Vertical Channels fra Urberg

Insulated Airmat Vertical Channels fra Urberg er en oppblåsbar liggeunderlag med vertikale kanaler fylt med 60 g/m² isolasjon for å beskytte deg mot jordkjøling. Liggeunderlaget er raskt og enkelt å både blåse opp og tømme. Vi anbefaler at du bruker en pumpe for å fylle den med luft. På denne måten forhindrer du at det dannes mugg fra fuktigheten som kommer fra utåndet luft, og du forlenger liggeunderlagets levetid.
  • 60 g/m² isolasjon
  • Vertikale kanaler
  • 19 mm ventil
  • Ytterstoff: 30D Strikking/190T Polyester
Egenskaper for Insulated Airmat Vertical Channels:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Passer for: Vår/Sommer/Høst (5 til -10ºC)
Dimensjon utvendig LxB: 193x57 cm
Isolasjonsmateriale: Luft/Syntetisk
Lengde: 193 cm
Skulderbredde: 57 cm
Pakkmål ca: 23x16 cm
Vekt: 895 g
R-verdi: 3.7
Tykkelse: 6.5 cm
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Oppblåsbare liggeunderlag

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!