Junior Selje Merino-Bamboo Set - ID: PL10763

UrbergJunior Selje Merino-Bamboo Set

Størrelseguide Mer info

Mer om Junior Selje Merino-Bamboo Set fra Urberg

Selje Merino-Bamboo Set Junior fra Urberg er et mykt og behagelig undertøysplagg for barn, laget av mulesingfri merinoull på utsiden og bambusviskose i en kontrastfarge på innsiden. Genseren har en vevd etikett med logo foran, og buksen har strikk i livet med Urberg-logoen på. Settet passer som et første lag i kjølig vær.
Utside: 100% ull.
Innside: 100% viskose.
Egenskaper for Junior Selje Merino-Bamboo Set:
Passform: Normal
Beinlengde: Full Length
Materiale: Merinoull
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Mulesingfri ull: Ja
Glidelås: Nei
Vekt: 264 g
Mansjetter med tommelhull: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Buksesmekk: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Ull- & Superundertøy Sett

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!