Julefest
20% - KODE

UrbergJuniors' Sleeping Pad Trek

Mer info

Mer om Juniors' Sleeping Pad Trek fra Urberg

Junior Sleeping Pad Trek fra Urberg er en selvoppblåsende liggeunderlag for barn, laget av slitesterk 240T polyester ripstop med isolerende skum inni. Liggeunderlaget er 150 cm langt, noe som gir et mindre pakkvolum for å passe på både turer og campingturer. Holdbar pakkepose inkludert.
Egenskaper for Juniors' Sleeping Pad Trek:
Isolasjonsmateriale: Luft/Skum
Passer for: Høst/Vinter (under -10ºC)
Dimensjon utvendig LxB: 165x51 cm
Lengde: 165 cm
Skulderbredde: 51 cm
Vekt: 942 g
R-verdi: 4.3
Tykkelse: 3.8 cm
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Selvoppblåsbare liggeunderlag

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!