Kärpeljaure Zip Off Pant Women - ID: A037162

UrbergKärpeljaure Zip Off Pant Women

Mer info

Mer om Kärpeljaure Zip Off Pant Women fra Urberg

Kärpeljaure Zip Off Pant Women fra Urberg er et par bukser for damer . Fabric 1: 100% polyester
Fabric 2: 92% polyester, 8% elastane

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG®  tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Kärpeljaure Zip Off Pant Women:
Passer for: Vår/Sommer/Høst (5 til -10ºC)
Justering nederst på beinet: Nei
Rålengde: Nei
Støvelkroker: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Zip-off: Ja
Ventilasjon: Nei
Vindtett: Nei
Polstring: Upolstret
Antall lommer: 4 stk
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Ja
Antall baklommer: 0 stk
Antall benlommer: 2 stk
Antall framlommer: 2 stk
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Turbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!