Kids' 3-season Sleeping Bag G5 - ID: PL10223

SALG

UrbergKids' 3-season Sleeping Bag G5

Mer info

Mer om Kids' 3-season Sleeping Bag G5 fra Urberg

Urberg 3-season Kids Sleeping Bag G5 er en syntetisk sovepose for barn. Soveposen er egnet til bruk i løpet av slutten av våren, sommeren og høsten. Toveis glidelås, snøring i åpningen og en liten oppbevaringslomme er detaljene som gjør soveposen til en komfortabel og praktisk sovepose for barnet ditt.
• Snøring i åpningen

• Liten oppbevaringslomme

• Ytterstoff av polyester
Egenskaper for Kids' 3-season Sleeping Bag G5:
Kjønn: Barn
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Maks kroppslengde: 150 cm
Passer for: Vår/Sommer/Høst (5 til -10ºC)
Vekt: 942 g
Pakkmål ca: 33 x 22 cm
Fyll: Syntetisk
Varmekrage: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!