Kids' Åheim Pile Jacket (Autumn 2022) - ID: PL11467-C01

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

UrbergKids' Åheim Pile Jacket (Autumn 2022)

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Åheim Pile Jacket (Autumn 2022) fra Urberg

Kids' Åheim Pile Jacket fra Urberg er en varm og behagelig fleecejakke for barn. Jakken er laget av en myk teddyfleece med lang glidelås foran og to åpne håndlommer. På ermet er det et dekorativt merke laget av kunstskinn. 

  • To åpne lommer
  • Myk teddyfleece
  • Kantbånd rundt krage, ermeenden og nederkant
  • Materialvekt: 480 g/m²
  • Lengde fra midten av ryggen: 53 cm (størrelse 134/140)

Materiale: 100% polyester
Egenskaper for Kids' Åheim Pile Jacket (Autumn 2022):
Toveis glidelås: Nei
Materialvekt: 480 g/m2
Passform: Normal
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Materiale: Polyester
Glidelås: Hellang
Vekt: 462 g
Hette: Nei
Antall lommer: 2 stk
Stretch: Nei
Mansjetter med tommelhull: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Mellomlagsgensere

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!