Kids' Fall Boot - ID: PL11235

UrbergKids' Fall Boot

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Fall Boot fra Urberg

Fall Kids Boot fra Urberg er et par semi-høye høststøvler for barn som er utstyrt med rask snøring med en løpesnor som er enkel å bruke. De har en pustende membran som tilbyr statisk vanntetting i fire timer. Fall Kids' Boot har en forsterket hæl og tå som tåler tøffe tak og gir lang holdbarhet. Sålen til TPR-gummi sørger for å gi godt grep under avspilling på våte blader og gjørmete veier.
Egenskaper for Kids' Fall Boot:
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Syntetisk/Gummi
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Membran: Annen
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Ufôrede Hverdagstursko

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!