Kids' Ice Boot - ID: PL10786

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

UrbergKids' Ice Boot

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Ice Boot fra Urberg

Ice Kids' Boot fra Urberg er varme og komfortable vinterstøvler for barn, utstyrt med en ventilerende membran som gjør dem vanntette. Støvlene har også to borrelåsbånd som gjør det enkelt å ta dem av og på samt reflekterende detaljer for økt synlighet i mørket.
Ice Kids' Boot har en forsterket hæl og tå som tåler tøffe tak og gir lang holdbarhet. Sålen i TPR-gummi sørger for godt grep under lek på is og snø.

Såle: TPR-gummi for godt grep på snø og is
Fôr: Syntetisk stoff + TPU-membran som ventilerer ut fuktighet fra føttene og gir statisk vanntetthet i 4 timer
Yttermateriale: Polyester + PU-forsterkninger for slitestyrke og lang holdbarhet

Egenskaper for Kids' Ice Boot:
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Syntetisk/Gummi
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Varmfôrede: Ja
Membran: Annen
Vekt per støvel: 325 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!