Kids' Leosen Mid - ID: PL11381

Julefest
20% - KODE

UrbergKids' Leosen Mid

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Leosen Mid fra Urberg

Leosen Kids' Mid fra Urberg er lette støvler for aktive barn som vil leke i all slags vær. Skoene har en vanntett membran som holder føttene tørre, mens den glatte borrelåsen sørger for at det er raskt å få dem av og på. Yttersålen er rillet og gir godt grep på alle overflater, og tåpartiet er forsterket slik at skoene tåler tøffe påkjenninger.
Egenskaper for Kids' Leosen Mid:
Laget i: Kina
Lest: Normal
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Skafthøyde: Medium
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Skafthøyde: 12 cm
Yttermateriale: Syntetisk
Membran: Annen
Vanntett: Ja
Vannavvisende: Ja
Pigger: Nei
Vekt per støvel: 246 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Ufôrede Hverdagstursko

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!