Kids' Merino Sock - ID: PL11054

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

UrbergKids' Merino Sock

Mer info

Mer om Kids' Merino Sock fra Urberg

Kids' Merino Sock fra Urberg er myke og komfortable tursokker for de små eventyrerne. Sokkene er laget av en blanding av merinoull og syntetiske stoffer som holder føttene varme og tørre i lange dager med buss og lek.
  • Mulesing-fri merinoull
  • Designet for å sitte sikkert på plass under aktivitet
  • Egnet for fotturer og utendørsaktiviteter
  • Barnestørrelser

Materiale: 80 % ull, 18 % polyamid, 2 % elastan
Egenskaper for Kids' Merino Sock:
Skafthøyde: Medium
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Kompresjon: Nei
Merket med venstre/høyre: Nei
Materiale: Merinoull/Syntetisk
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Tursokker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!