Kids' PU Gloves - ID: PL11074

Kampanje
15% - KODE

UrbergKids' PU Gloves

Mer info

Mer om Kids' PU Gloves fra Urberg

Kids PU Gloves fra Urberg er tommelvotter for barn, laget i vind og vanntett PU-materiale. Innvendig er det mykt stoff som varmes godt under kjølige dager. Stropp og knapper rundt håndleddet kan strammes når det er nødvendig for å justere passformen. Reflekterende Urberg-logg øker barnets synlighet når mørket faller.
Yttertøy: 100 % polyester med PU-belegg
Fôr: 65 % polyester, 35 % bomull

Egenskaper for Kids' PU Gloves:
Hanskemodell: Vott
Innside: Fôret
Fôr: Bomull/Syntetisk
Avtagbart fôr: Nei
Yttermateriale: Polyester
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Membran: Nei
Vanntett: Ja
Vindtett: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Hverdagsvanter

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!