Kids' Shine Shoe - ID: PL10810

Julefest
20% - KODE

UrbergKids' Shine Shoe

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Shine Shoe fra Urberg

Shine Kid's Shoe fra Urberg er vanntette hverdagssko for barn, med membran som holder føttene tørre samtidig som fuktighet ventileres ut. Skoene har elastisk snøring og borrelåsbånd som gjør det lettere for små hender å ta dem av og på.
Såle: TPR-gummi for godt grep under alle værforhold
Fôr: Syntetisk stoff + TPU-membran for statisk vanntetthet i 4 timer samtidig som fuktighet fra innsiden ventileres ut
Yttermateriale: Polyester + PU-forsterkninger for lang holdbarhet og beskyttelse
Egenskaper for Kids' Shine Shoe:
Laget i: Kina
Lest: Normal
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Syntetisk/Gummi
Varmfôrede: Nei
Membran: Annen
Vanntett: Ja
Vannavvisende: Ja
Pigger: Nei
Vekt per sko: 300 g
Reflekser: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Hverdagssko & Sneakers

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!