Julefest
20% - KODE

UrbergKids' Sleeping Pad

Mer info

Mer om Kids' Sleeping Pad fra Urberg

Urberg Kids Sleeping Pad er en komfortabel og slitesterk liggeunderlag for barn. Ventilen sørger for at liggeunderlaget blåser opp seg selv og stoffet til 240T Polyester ripstop varer i mange år. Liggeunderlaget er tilpasset barn og er bare 120 cm lang, noe som gir et mindre pakningsvolum og gjør det enkelt å ta med på turen. Kids Sleeping Pad kommer i en hendig nettpose, holdbar nok til å brukes under transport.
Materiale: 240T polyester ripstop
Egenskaper for Kids' Sleeping Pad:
Isolasjonsmateriale: Luft/Skum
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Passer for: Vår/Sommer/Høst (5 til -10ºC)
Dimensjon utvendig LxB: 120x51 cm
Lengde: 120 cm
Skulderbredde: 51 cm
Pakkmål ca: 26x10 cm
Vekt: 439 g
R-verdi: 2.8
Tykkelse: 2.5 cm
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Selvoppblåsbare liggeunderlag

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!