Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Kids' Sylte PU Rain Set - ID: PL11135

Julefest
20% - KODE

UrbergKids' Sylte PU Rain Set

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Sylte PU Rain Set fra Urberg

Sylte PU Rain Set Kids fra Urberg er et varmt regnsett for barn som består av jakke med avtagbar hette og bukse med overdel i fleecestoff og størrelsesjustering i skuldrene. Regntrekket er laget av polyester med resirkulert PU-belegg for å kunne tåle fukt. Buksen har justerbar og utskiftbar løkker under foten. Jakken og buksen har reflekser for å øke barnets synlighet i mørket. 
Materiale: 100% polyester
Egenskaper for Kids' Sylte PU Rain Set:
Sveisede sømmer: Ja
Fôr: Syntetisk
Justering nederst på beinet: Nei
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Membran: Annen
Vekt: 978 g
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Upolstret
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 0 stk
Vannsøyle: 5000 mm
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Reflekser: Ja
Bukseseler: Ja
Tapede sømmer: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Regnsett

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!