Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Kids' Tafjord Bamboo Tee (Spring 2023) - ID: PL11192-C01

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

UrbergKids' Tafjord Bamboo Tee (Spring 2023)

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Tafjord Bamboo Tee (Spring 2023) fra Urberg

Tafjord Bamboo Tee Kids fra Urberg er en myk t-skjorte for barn med stilig trykk på brystet. Genseren er laget av en blanding av bambusviskose og polyester som gir en lett og kul følelse under hverdagens eventyr.
Materiale: 48 % viskose, 47 % polyester, 5 % elastan
Egenskaper for Kids' Tafjord Bamboo Tee (Spring 2023):
Knepping: Nei
Materiale: Viskose
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Glidelås: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle T-skjorter

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!