Kids' Vågstranda Overall - ID: PL11183

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

UrbergKids' Vågstranda Overall

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Vågstranda Overall fra Urberg

Vågstranda Overall Kids fra Urberg er en varm polstret vinter kjeledress for barn. Kjeledressen er laget av et slitesterkt Oxford polyestermateriale med forsterkninger over rumpe og knær samt teipede sømmer for en helt vanntett konstruksjon. Foran er en lang glidelås som er beskyttet av en vindjakke med borrelås og to glidelåslommer. Den avtakbare hetten kan justeres om nødvendig og beskytter mot kald vind. Mansjettene inkluderer oppvarming av indre mansjetter og justering for å forhindre at snø og kald luft kommer inn. I benenden er det elastiske mansjetter og justerbare fotstropper som kan byttes ut når de er utslitte. Rundt overalls er det reflekser for å øke synligheten til barnet i mørket.
 • 100 % vind og vanntett
 • Tapede sømmer
 • Forsterkning over rumpe og knær
 • PFC-fri impregnering
 • Ytterstoff: Oxford polyester
 • Forsterkninger: polyester
 • Fôr: Taft 210T
 • Innvendig mansjetter: polyester 1x1 ribbe
 • Polstring: 120 g/m²
Materiale: 100 % polyester
Polstring: 100 % polyester
Fôr: 100 % polyester
Forsterkninger: 100 % polyester
Mansjetter: 100 % polyester
Egenskaper for Kids' Vågstranda Overall:
Huvudmaterial: Polyester
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Vanntett: Ja
Membran: Annen
Vekt: 966 g
Polstring: Varmt polstret
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 2 stk
Vannsøyle: 10000 mm
Pusteevne: 5000 gram/m2/24h
Vindtett: Ja
Justerbar midje: Nei
Reflekser: Ja
Fyll: Syntetisk
Tapede sømmer: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Parkdresser

 • Miljø og etikk

  Blank
  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!