Kids' Warm Boot 2.0 - ID: PL11518

UrbergKids' Warm Boot 2.0

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Warm Boot 2.0 fra Urberg

Warm Kids' Boot 2.0 fra Urberg er utrolig varme og fine vinterstøvler for barn. Snøring foran og teddyfôr innvendig. Fotdel i gummi som tåler fukt.
Fôr: 100% polyester
Egenskaper for Kids' Warm Boot 2.0:
Lest: Normal
Skafthøyde: Medium
Yttersåle: Gummi
Fôr: Polyester
Skafthøyde: 24 cm
Yttermateriale: Syntetisk/Gummi
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Removable insole: Nei
Varmfôrede: Ja
Membran: Annen
Vanntett: Ja
Vannavvisende: Ja
Pigger: Nei
Vekt per støvel: 450 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!