Kutjaure Seamless Merino Mix Set Men - ID: A032470

UrbergKutjaure Seamless Merino Mix Set Men

Størrelseguide Mer info

Mer om Kutjaure Seamless Merino Mix Set Men fra Urberg

Kutjaure Seaml. Merino Mix Set Men fra Urberg er et varmt og utrolig behagelig superundertøy for menn. Genseren og buksene er laget i en nesten helt sømløs design som ikke gnager, og som knapt føles på kroppen på lange dager i skog og mark. Kutjaure Seaml. Merino Mix Set Men er i stor grad laget av modal for å sikre at plagget holder form og stabilitet selv når det er vått, og med samme myke følelse som bomull. Merinoull er en annen viktig ingrediens som med sine naturlige egenskaper varmer når det er kaldt og kjøler når det er varmt. Det sørger også for at dårlig lukt ikke setter seg i plagget.

Materiale: 58% modal, 27% polypropylen, 15% mulesingfri merinoull

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Kutjaure Seamless Merino Mix Set Men:
Vaskes i: 30 °C
Materiale: Merinoull/syntetisk
Glidelås: Nei
Vekt: 330 g
Flatlocksømmer: Ja
Buksesmekk: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Ull- & Superundertøy Sett

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!