Kutjaure Seamless Merino Mix Set Women - ID: A032471

UrbergKutjaure Seamless Merino Mix Set Women

Mer info

Mer om Kutjaure Seamless Merino Mix Set Women fra Urberg

Kutjaure Seaml. Merino Mix Set Women fra Urberg er et varmt og utrolig behagelig superundertøy for kvinner. Toppen og buksene er laget i en nesten helt sømløs design som ikke gnager og som knapt føles på kroppen på lange dager i skog og mark. Kutjaure Seaml. Merino Mix Set Women er i stor grad laget av modal for å sikre at plagget holder form og stabilitet selv når det er vått, og med samme myke følelse som bomull. Merinoull er en annen viktig ingrediens som med sine naturlige egenskaper varmer når det er kaldt og kjøler når det er varmt.

Materiale: 58% modal, 27% polypropylen, 15% mulesingfri merinoull

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Kutjaure Seamless Merino Mix Set Women:
Vaskes i: 30 °C
Materiale: Merinoull/Syntetisk
Glidelås: Nei
Vekt: 300 g
Flatlocksømmer: Ja
Buksesmekk: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Ull- & Superundertøy Sett

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!