Weekend deal - knallpriser på Gridarmor!   

Kyla Kid's Winter Overall - ID: A028322

UrbergKyla Kid's Winter Overall

Størrelseguide Mer info

Mer om Kyla Kid's Winter Overall fra Urberg

Kyla Kid's Winter Overall fra Urberg er en varm og herlig vinteroverall for barn. Forsterket med kraftig polyesterstoff på den nedre delen av buksebenet samt over rumpa. Justerbar strikk i midjen og under foten. Avtagbar hette med fuskepels samt reflekser på både ben og ermer for økt synlighet i mørket.
Kyla Kid's Winter Overall er impregnert med miljøvennlig Bionic Finish ECO som støter bort fukt og sørger for at overflaten tørker raskere. Impregneringen er helt fri for fluorkarboner.
Materiale: 100% polyester

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Kyla Kid's Winter Overall:
Vekt: 920 g
Huvudmaterial: Polyester
Vanntett: Nei
Membran: Nei
Fôr: Varmfôrede
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 4 stk
Vindtett: Ja
Justerbar midje: Ja
Fyll: Syntet
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!