Gjør outdoor-garderoben komplett - 15% rabatt på utvalgte merker!*    Angi koden: BRANDS

Liabygda Hiking Shorts Men's - ID: PL10943

UrbergLiabygda Hiking Shorts Men's

Mer info

Mer om Liabygda Hiking Shorts Men's fra Urberg

Liabygda Hiking Shorts Men's fra Urberg er et par shorts for herrer som passer til vandringen. Materiale: 65% polyester, 35% bomull
Materiale 2: 94% nylon, 6% elastan
Egenskaper for Liabygda Hiking Shorts Men's:
Hovedmateriale: Bomull/Polyester
Bærekraft: Fluorkarbonfri impregnering
Beinlengde: Knelang
Vindtett: Nei
Antall lommer: 4 stk
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Antall baklommer: 0 stk
Antall benlommer: 2 stk
Antall framlommer: 2 stk
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!