Loen Anorak - ID: A030977

UrbergLoen Anorak

Størrelseguide Mer info

Mer om Loen Anorak fra Urberg

Loen Anorak fra Urberg er en velarbeidet anorakk i unisexmodell. Jakken er laget av 100% bomull med en vokset overflate for å tåle vær og vind, samtidig som den puster og frigjør fuktighet og overskuddsvarme. En lang glidelås i siden og på forsiden gir ekstra ventilasjon og gjør det lettere å ta på og av jakken. Loen Anorak har to brystlommer med kontrastfarget glidelås, justerbar hette med avtakbar fuskepels og snørebånd nederst.
Materiale: 100% bomull

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Loen Anorak:
Vekt: 765 g
Hovedmateriale: Cotton
Fôr: Ufôrede
Hette: Fast
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Ja
Stretch: Nei
Justerbar midje: Ja
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Turjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!