• 22 83 86 00 (Man-Fre 9-16)
 • info@outnorth.no

UrbergLoen Anorak

  Loen Anorak - ID: A030977

  Basert på 2 vurderinger
  Størrelseguide Mer info

  Mer om Loen Anorak fra Urberg

  Loen Anorak fra Urberg er en velarbeidet anorakk i unisexmodell. Jakken er laget av 100% bomull med en vokset overflate for å tåle vær og vind, samtidig som den puster og frigjør fuktighet og overskuddsvarme. En lang glidelås i siden og på forsiden gir ekstra ventilasjon og gjør det lettere å ta på og av jakken. Loen Anorak har to brystlommer med kontrastfarget glidelås, justerbar hette med avtakbar fuskepels og snørebånd nederst.
  Materiale: 100% bomull

  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
  Egenskaper for Loen Anorak:
  Vekt: 765 g
  Hovedmateriale: Cotton
  Fôr: Ufôrede
  Hette: Fast
  Antall lommer: 2 stk
  Vindtett: Ja
  Stretch: Nei
  Justerbar midje: Ja
  Forsterkte partier: Nei
  Pit zips: Nei
  Urberg er klær og utstyr for friluftsliv. De er spesielt utviklet for å takle skandinaviske forhold. Vi streber etter en god kvalitet og tidløse, rimelige produkter. Alt er utviklet for deg som liker å være utendørs. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet og selges kun hos Outnorth.

  Mer fra Urberg

  Vis alle Turjakker

  Karakter 5.0
  Basert på 2 vurderinger
  Skriv en omtale
  Vis alle innlegg
  • Skrevet av Erlend 25-02-2018
   God og stødig jakke. Litt liten i str, bruker som regel S, men gikk opp til M for å få et ekstra plagg innenfor. Litt kort i armene, kunne ønsket meg par-tre cm til. Mann , 170cm høy
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!