Lysvik Duffel Bag 30 L - ID: PL10456

20% - KODE

UrbergLysvik Duffel Bag 30 L

Mer info

Mer om Lysvik Duffel Bag 30 L fra Urberg

Lysvik Duffel Bag 30 L fra Urberg er en sterk duffelbag laget av slitesterkt lerret og kan bæres både i hånden og på ryggen. Polstrede og justerbare skulderstropper og bærehåndtak i begge ender. Stor åpning med YKK-glidelås og innvendig meshlomme for småtingene dine. Kompresjonsstropper holder oppakningen stabil under transport.
Materiale: 600 D Tarpaulin-ytterstoff
YKK-glidelåser
Egenskaper for Lysvik Duffel Bag 30 L:
Regntett: Ja
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Vanntett: Nei
Pakkevolum: 30 L
Vekt: 835 g
Rulleåpning: Nei
Antall innvendige lommer: 2 stk
Antall utvendige lommer: 0 stk
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Bager

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!