UrbergMagic Bottle

  Magic Bottle - ID: A030329

  Mer info

  Mer om Magic Bottle fra Urberg

  En helt ny type flaske i spennende, utvidbar konstruksjon. Magic bottle fra Urberg er laget av silikon med et lokk av bambus og stål. Materialet i flasken påvirker ikke smaken på innholdet og flasken kan vaskes i oppvaskmaskin. Magic bottle er primært beregnet for kalde drikker, men kan holde drikker på temperaturer opp til 60°C. Holder 700 ml i utfoldet størrelse og 350 ml i foldet størrelse. Lokket til flasken er garantert tett og vil ikke lekke. For å ekspandere eller komprimere flasken må du åpne lokket.

  Selges i et stykke.
  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
  Egenskaper for Magic Bottle:
  BPA-fri: Ja
  Diameter x høyde: 75x160 mm
  Åpningens diameter: 42 mm
  Isolert: Nei
  Enhåndsåpning: Nei
  Vekt: 254 g
  Rustfritt stål innvendig: Nei
  Rustfritt stål utvendig: Nei
  Volum: 700 ml
  Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer rimelige, slitesterke og jordnære produkter av god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet og selges kun hos Outnorth.

  Mer fra Urberg

  Vis alle Vannflasker

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!