Magic Bottle - ID: A030329

UrbergMagic Bottle

Mer info

Mer om Magic Bottle fra Urberg

En helt ny type flaske i spennende, utvidbar konstruksjon. Magic bottle fra Urberg er laget av silikon med et lokk av bambus og stål. Materialet i flasken påvirker ikke smaken på innholdet og flasken kan vaskes i oppvaskmaskin. Magic bottle er primært beregnet for kalde drikker, men kan holde drikker på temperaturer opp til 60°C. Holder 700 ml i utfoldet størrelse og 350 ml i foldet størrelse. Lokket til flasken er garantert tett og vil ikke lekke. For å ekspandere eller komprimere flasken må du åpne lokket.

Selges i et stykke.
URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Magic Bottle:
BPA-fri: Ja
Diameter x høyde: 75x160 mm
Åpningens diameter: 42 mm
Isolert: Nei
Enhåndsåpning: Nei
Vekt: 254 g
Rustfritt stål innvendig: Nei
Rustfritt stål utvendig: Nei
Volum: 700 ml
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Vannflasker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!